Iklan sebentar

October 20, 2015

Kad Kawin Online

Assalamualaikum korang semua..huuhaiii baru hari ni aku dapat masuk blog ,, kali terakhir update tahun lepas 2014..pehhh berabat.nak masuk 2016 dah pun, setahun muncul sekali dah macam hape je haha

Kali ni aku muncul nak bagi tahu korang satu benda yang surprise opssss apakah? actually aku nak promote dekat korang service buat kad kawin ....paham tak..rilex-rilex jangan garu kepala, kirenya aku buat design apa yang korang nak, pastu aku just follow instruction korang nak design macam mana, lepas siap semua..aku tunjuk dekat korang dulu sampai korang rasa puas hati baru aku email kat korang, then korang print sendiri dekat kedai printing, okeh jelas tak penerangan aku ni...? so kalau korang nak print kertas a4 je bleh aku tolong..sebab aku tak ada printer macam dekat kedai printing tu hehe..

Caj memang termurah dan mudah di dapati hahah (POYO), aku just caj RM 20 je untuk 1 Design, design untuk sticker Doorgift pun aku ada buat....it's all about SIMPLE DESIGN. Korang boleh la menjengah kat page aku, kasi like-like gitu hehe dekat KAD KAWIN :Online Design:



Makanya service aku ni sesuailah untuk korang yang :

  • Inginkan design sendiri tetapi terlalu sibuk
  • Ingin menginspirasikan kad kawin impian
Dan yang paling penting dapat mengelakkan aku dari ngantuk dan makan sahaja...bila korang bagi aku kerja boleh la aku tolong korang siapkan kad kawin hehe...

Korang....kalau dah buka page aku tengok-tengok la design yang ad tuh...tu sume hasil kerja aku yang tidak seberapa, cuma orang terdekat dengan aku saja yang suruh aku buatkan, so now aku nak tolong korang pula.....aku rasa happy bila dapat tolong orang, rase puas hati sangat.

OK you all...setakat ni itu jela posting aku pada hari ini...so jangan malu-malu komen aku ye kalau nak suruh aku tolongkan.

Babai nak balik dulu....tapi yang penting aku dah rasa lapar ni.macam nak makan cakoi rasa tekak ni.





2 comments:

Latifah said...

Terimakasih sudah sharing artikel ini, sangat batlgus dan menarik. Say tau gak kalau kita hidup pada era di mana anak-anak remaja tidak lagi bercita-cita menjadi guru, polisi, tentara, atau dokter. Banyak di antara mereka yang lebih memilih menjadi youtuber terkenal, freelancer, traveller dan pekerjaan aneh-aneh yang lain yang dirasa gak menjanjikan

Baca artikel menarik lainnya dari MantuIdaman Blog

- Tips Naik Bromo
- Generasi Milenial
- Wisata Kabupaten Semarang

- Wisata Sejarah Kabupaten Semarang

Salam hangat, dari
Latifah

Misa said...

Nice post. I'm appreciate it. By the way I also will share new article from my blog.

- Transit 19 Jam di Malaysia, Ngapain Aja?
- Puisi Luka Lama Tentangmu
- Berburu Hunian Milenial di Indonesia Expo Properti

Hope you like. Regrads Misa.