Iklan sebentar

October 31, 2014

FARIS

Selamat hari Jumaat kawan-kawan............

Hari ini 31/11/2014.............. (hantar report, USP, Finance)
Esok 1/11/2014.............. (tidur, jalan-jalan, nontot TV)

Huwaaaa lega settle sudah semua kerja aku,,,,,,,ini hari aku mau tunjukkan dekat korang seorang budak yang bernama Faris (anak buah member)....hohoho sohai ini budak tahu la putih.

Ha itu la dia, bukan main malu jumpa kawan acik dia......siap tutup muka lagi, last-last pergi makan pun nak ikut juga hehe budak kecik owhh budak kecik. tak padan dengan badan kau yang halus. Aku suka sakat dia best....sebab dia melawan balik hahaha aku kan suka cari pasal dengan budak-budak yang hyperactive macam dia.

Hari tu ada program dekat library Taman Muhibah.....ini budak pun ada buat sibuk konon-konon join program.....kerja dia tolong melalak, tengok Youtube tu je......haha gambar dekat bawah ni aku saja sakat dia nak ambil gambar dia..pehhh malu bukan main....macam budak perempuan.....budak perempuan pun tak malu camtu...poyo la kau budak hihi.


 Ecewahh konon baca buku la tu..puihhhh padahal dalam hati...hee cepat la ambil gambar aku yang hensem ni );


Haa yang ni dia kena sakat dengan Kak Nad..ambil kau...jerit telolong la kau,,sebenarnya 1 lagi benda hijau yang budak ni pegang aku sumbat dekat dalam seluar dia..hahha saja nak suruh dia ambil sendiri dalam seluar dia yang sempit tu ):


Ha yang ni dia dh control macho......pehhhh akhirnya pandang juga kau kat camera Hp aku, kau tak payah nak malu sangat....last-last kau balas juga sepak, tumbuk aku );



Itu lah cerita aku yang paling ringkas untuk hari ni...sorry ye kalau ada mak bapak, saudara dia yang bace ni...aku dah sakat dia macam kucing aku hahaha peace yoww

P/S : Selamat Solat Jumaat..........jom berselawat.........

Post a Comment