Iklan sebentar

May 05, 2014

Hotel

Assalamualaikum...........
Selamat Pagi........

Mesti korang Pelik, apasal la tiba-tiba tajuk HOTEL, nak main hotel-hotel pulak ke, masa kecil asik main pondok-pondok ja,,,,,hahaha bersihkan pemikiran korang ye.....Sebenarnya esok aku kena check in dekat Shah's Village Hotel, Petaling Jaya untuk kursus tahunan kali ni. Macam tahun sebelum ni dekat Holiday Villa Hotel, Subang Jaya, memandangkan ada kes momok hahaha terus tukar tempat...kalau nak di ikutkan dekat mana-mana ada mahluk Allah tu, diri kita je yang kena banyak baca doa sebagai perlindung dari syaitan, kalau dah meriah sakan, memang kena pikat dengan jin, dan segala kerabat syaitan lah hehe....bertuah siapa yang boleh nampak benda tu, nanti boleh cakap dengan member tu, eh jangan bergayut dekat tingkap la, jembalang tengah teman kau dekat tingkap tu, hahaaha mau berselubung dalam selimut 3 malam );...

First year aku pergi kursus dekat Best Western Premier Duan Sentral Kuala Lumpur memang best, hotel jenis grand punya, makanan pun sodap-sodap aih....tempat pun selesa, tenang je nak dengar motivati. Bilik nya pun best gila.....wa rasa macam nak tidur ja dekat dalam bilik tu, pehhh cume tandas ja lah, tak ada pintu hahaha....terlebih romantik pulak, siapa nak honeymoon sesuai sangat pergi hotel Best Western tu,,,,,penglihatan yang clear nak tengok apa pun hahaha....time aku dulu terpaksa sorang kena keluar, nasib dekat bilik tu ada pintu slide...boleh tutup....sanggup aku simpan khazah aku 4 hari bawak balik ke rumah, tak tenang aku nak melabur kalau pintu toilet tak ada ); nak cari ilham pun tak sempat camtu kui3.

                                                                                                                  


Pasal makanan hotel Best Western juara bagi aku, memang pehh sampai berpingaan-pinggan aku amik especially dessert, rasa nya aku dengan member aku la muka tak malu amik banyak );. Korang jangan ikut perangai aku yang tak senonoh tu tau, lari pakwa korang hahaha...aku tak apa, aku tak ada lagi );. Harap-harap kursus kali ni semua ok dan makanan yang sedap lagi halal, mencari yang halal itu fardhu..

                                             *** Selamat Maju Jaya Untuk Korang ***