Iklan sebentar

April 10, 2014

Tutorial

Salam Khamis..........

Waduh....cepat sungguh masa berlalu, kalau dah masuk hari rabu nak ke seterusnya memang rasa laju je, kalau isnin hendak ke hari selasa tu rasa macam lambat. Ha itu lah hakikatnya yang kita rasa di dunia pada zaman sekarang iaitu FASA 4.

Sebenarnya hari ini aku sambung sikit lagi touch up blog ni, best pula aku aku tutorial dekat blog otai dengan coding hehe, aku buat tadi pun ada yang jadi dan ada yang tak menjadi hermm nasib-nasib lah kalau jadi pun...thanks ye kepada mereka yang sudi berkongsi Tutorial kepada orang ramai, ha kalau korang nak make up lagi blog korang boleh la usha coding yang berjela, ciput pun ada...macam-macam ada macam astro gitu, dekat bawah ni aku ada nyatakan link mereka-mereka yang terer :

1- JOM BINA BLOG
2- AINDZAYA
3- BICARAFARAH
4- LYSSASECRET

Ha itu la link diaorang, Thanks a lot yer awak, blog tutorial awak sangat membantu. Ha sebelum terlupa blog aku dah asik turun hujan je kat sini, jangan lupa bawak payung besar sikit tau, cuba tengok kucing aku kat bawah tu, asik tidur aja dari bulan lepas...entah hidup ke mati tak tahu la aku, berdengkur je.

Ok la guy, aku nak out dulu, jap lagi budak-budak sekolah dah balik confirm mahu serbu ini komputer,,, alahai adik-adikku..guna cermat-cermat ye.rosak kang bos akak marah nanti.

P/S : Jangan tinggal solat, puasa ganti siapa yang tak habis ganti lagi, dah nak Ramadhan, & last sekali jangan lupa makan orait, tak makan tak sihat nanti hehehe..


                                                              ****Wassalam****
Post a Comment