Iklan sebentar

April 08, 2014

Tamat

Selamat Tengahari,,,,,

Hari ini siap sudah renovation ala-ala simple kat blog aku ini, tak reti aku nak buat cantik-cantik dan nampak exclusive macam blog korang,,,,dari semalam aku jadi Shuib Sepahtu asik peninggggg arrr kepala ini,,datang tempat kerja terus pening,, balik rumah tak pening pun, heran bin kepelikan, ada jin ke kat tempat kerja aku ni wahahahaha.

Apa pun thanks kepada blog tutorial UNWANTED memang sangat berguna, memang superb, dan memang hebat..makin pening tadi tengok coding banyak-banyak, apa pun tak usah di layankan sangat hehehe,,prinsip aku selagi boleh bertahan. So guy's siapa rasa nak cantikan blog atau apa sahaja jom lepak blog brother tu, tak tahu tanya ja sama dia,,sempoi ja dia tu macam Shuib );


 

p/s : Jaga Kesihatan ok. cuaca yang tidak menentu sekarang ni, kadang badan kita tak dapat terima perubahan cuaca yang berubah-ubah..Take care
Post a Comment