Iklan sebentar

October 01, 2013

Layout

Salam semua..apa khabar sihat,,Subhanallah buka-buka ja blog blank sebab dah lama tak layan si punjangga hati ku ini,,yang sudi follow saya,,nanti saya akan follow awak semula ya,,hari ni busy sikit sebab dalam proses nak tukar selera layout..esok cuti so, maybe rabu saya terjah anda yang follow saya ok..

Ehh korang nak tanya sikit,,selalu korang cari template blog dekat mane ye, selain BLOGSKIN , PIZAM almaklumla bila dah kerja nih dah tak ingat dah,,time study dulu boleh la buka web itu ini sebab ngadap PC 24 jam..tapi sekarang tidak lagi sebab saya ligat main games je,,tension kerja wooooo..

Opsss, Post untuk hari memang saje simple je,tak ada idea nak bebel..ok lah guy's masa untuk lunch..saya pun nak balik umah nak tidur, makan, solat rasa-rasa panas masuk kerja lambat sikit,,,(panas terik sesangat *baru panas dunia dah menggelupur waduhhh)....chillux youwwww

p/s = mohon share web untuk template blog yang korang taw yer,,heheh / tak malu )=

jommm makan ayam goreng


Post a Comment