Iklan sebentar

October 11, 2013

Games

Salam Jumaat semua..semoga pada hari jumaat ini kita memperbanyakkan berselawat kepada Nabi dan bersedekah kepada sesiapa semoga murah rezeki anda semua. Jangan lepaskan solat jumaat yang berganda pahalanya..sebab dalam kutbah nanti ada input yang boleh di guna pakai untuk kehidupan yang seterusnya..terlepas main games tak apa, boleh play semula hehe....

Bercerita pasal GAMES...rata-rata semua orang dekat dunia ni suka main Games pasal apa ha,,(tanya la kat diri kau kenapa main games je,,sampai tertidur-tidur main). Bagi aku kalau main games untuk hilangkan rasa lapar, rasa tak boleh tidur aku balun games sampai habis battery, sebab asik fail kat level yang sama & semangat tinggi nak fight score dengan member lain,,kalau boleh biar aku je yang jadi winner dekat semua games..so far so good i'm still no 1..hehehe (siapa nak fight dengan aku jom)


Eh cop. sebenarnyakan ada benda sikit nak tanya..tau tak game apa lagi yang best2..please suggest kat aku yer..dah puas dok usha games kat App Store tapi tengok semua game dia punya application lebih kurang ja..kalau yang lebih kurang tu download, play and delete. So main je apa yang best..


Orait,,itu jelah yang aku nak tanya. Ok have a nice day







p/s : Share games yang best ye...jom makan..
Post a Comment