Iklan sebentar

October 21, 2013

gadget

Good Evening and Salam to all, semoga sihat sejahtera di kala keadaan cuaca yang beubah - rubah. Dah kenyang, tak mengantuk jom rusa nak ajak korang yang tak pernah terjah blog Tutorial Untuk Blog jom kita amati blog yang sangat berguna.

Sebenarnya minggu ni aku dok sibuk pasal nak tambah gadget kat blog aku ni, sebab aku tengok blog korang comel, smart & cantik, so ada rasa kecemburuan disitu, pastu aku pun dengan kalut2nya pun usha la satu blog TUTORIAL UNTUK BLOG  memang smart la dan senang nak faham. So aku pun try and error dok try dok tahu bak kata zizan (hehe), so aku try jela yang mane aku nak sebab aku ada terbaca kalo letak java script banyak2 pun tak elok untuk kesihatan blog anda. Sape yang tak tahu lagi blog tu try la usha macam2 ada, kalo yang terer tu share kan la web untuk mencantikkan blog yang unzur macam aku ni )=

Ok, sampai disini saja, aku tak reti nak buat penutup almaklumla dah lama tak sekolah kui3 , terkasar bahasa and apa2 yang korang terasa maafkan aku ye



p/s : majulah sukan untuk negara !!!
Post a Comment