Iklan sebentar

October 21, 2013

gadget

Good Evening and Salam to all, semoga sihat sejahtera di kala keadaan cuaca yang beubah - rubah. Dah kenyang, tak mengantuk jom rusa nak ajak korang yang tak pernah terjah blog Tutorial Untuk Blog jom kita amati blog yang sangat berguna.

Sebenarnya minggu ni aku dok sibuk pasal nak tambah gadget kat blog aku ni, sebab aku tengok blog korang comel, smart & cantik, so ada rasa kecemburuan disitu, pastu aku pun dengan kalut2nya pun usha la satu blog TUTORIAL UNTUK BLOG  memang smart la dan senang nak faham. So aku pun try and error dok try dok tahu bak kata zizan (hehe), so aku try jela yang mane aku nak sebab aku ada terbaca kalo letak java script banyak2 pun tak elok untuk kesihatan blog anda. Sape yang tak tahu lagi blog tu try la usha macam2 ada, kalo yang terer tu share kan la web untuk mencantikkan blog yang unzur macam aku ni )=

Ok, sampai disini saja, aku tak reti nak buat penutup almaklumla dah lama tak sekolah kui3 , terkasar bahasa and apa2 yang korang terasa maafkan aku ye



p/s : majulah sukan untuk negara !!!

October 11, 2013

Games

Salam Jumaat semua..semoga pada hari jumaat ini kita memperbanyakkan berselawat kepada Nabi dan bersedekah kepada sesiapa semoga murah rezeki anda semua. Jangan lepaskan solat jumaat yang berganda pahalanya..sebab dalam kutbah nanti ada input yang boleh di guna pakai untuk kehidupan yang seterusnya..terlepas main games tak apa, boleh play semula hehe....

Bercerita pasal GAMES...rata-rata semua orang dekat dunia ni suka main Games pasal apa ha,,(tanya la kat diri kau kenapa main games je,,sampai tertidur-tidur main). Bagi aku kalau main games untuk hilangkan rasa lapar, rasa tak boleh tidur aku balun games sampai habis battery, sebab asik fail kat level yang sama & semangat tinggi nak fight score dengan member lain,,kalau boleh biar aku je yang jadi winner dekat semua games..so far so good i'm still no 1..hehehe (siapa nak fight dengan aku jom)


Eh cop. sebenarnyakan ada benda sikit nak tanya..tau tak game apa lagi yang best2..please suggest kat aku yer..dah puas dok usha games kat App Store tapi tengok semua game dia punya application lebih kurang ja..kalau yang lebih kurang tu download, play and delete. So main je apa yang best..


Orait,,itu jelah yang aku nak tanya. Ok have a nice day







p/s : Share games yang best ye...jom makan..

October 09, 2013

Hungry


Selamat petang,,,yes dah mau balik...terasa lapar sesangat duduk sahaja dekat tempat keje nih,,,so post for today is very simple simply Siti...balik nanti aku mahu makan :-

  1. Burger
  2. Tengkorak Ayam
  3. Bakso
  4. Roti bakar
  5. Satay
Jom join..bai have a nice day and get you meal







p/s =  lain macam je selera..ada bela saka ke nak melahap cam tu sekali..? hahahaha


October 01, 2013

Layout

Salam semua..apa khabar sihat,,Subhanallah buka-buka ja blog blank sebab dah lama tak layan si punjangga hati ku ini,,yang sudi follow saya,,nanti saya akan follow awak semula ya,,hari ni busy sikit sebab dalam proses nak tukar selera layout..esok cuti so, maybe rabu saya terjah anda yang follow saya ok..

Ehh korang nak tanya sikit,,selalu korang cari template blog dekat mane ye, selain BLOGSKIN , PIZAM almaklumla bila dah kerja nih dah tak ingat dah,,time study dulu boleh la buka web itu ini sebab ngadap PC 24 jam..tapi sekarang tidak lagi sebab saya ligat main games je,,tension kerja wooooo..

Opsss, Post untuk hari memang saje simple je,tak ada idea nak bebel..ok lah guy's masa untuk lunch..saya pun nak balik umah nak tidur, makan, solat rasa-rasa panas masuk kerja lambat sikit,,,(panas terik sesangat *baru panas dunia dah menggelupur waduhhh)....chillux youwwww

p/s = mohon share web untuk template blog yang korang taw yer,,heheh / tak malu )=

jommm makan ayam goreng