Iklan sebentar

July 04, 2013

Tutorial Effect Zoom Pada Image

Yeahh akhirnya aku berjaya,,,kolot baru tahu benda ni,,selama ni tau nya makan saja...cuci mata saja,,ni bila dah nampak , teringin plak nak buat kat papan buruk dia ni,,,kau tak tahu malu kah tanya sama Kakak Tiri Cinderella ...aku tau lah kau memang tak reti malu buahahaha..

Thank a lot to SIARA ELINA empunya blog kakak tiri cinderella kerana sudi share sama rusa gemuk pasal tutorial effect zoom pada image...seronok pulak tengok gambar tu membesar bila cursor tu pada arah gambar..pewiitttt 

So siapa yang nak try, try la,,sangat sesuai untuk orang yang rabun cam aku,,aku sudah bagi link pada gambar tuh,,nak yang lain tanya SIARA ELINA...macam2 tutorial dia ada

Apa pun Terima Kasih ya KAKAK TIRI CINDERELLA...

p/s : Let's do something for our blog...yeahhh..


Post a Comment