Iklan sebentar

July 12, 2013

Salam Ramadhan

Salam Ramadhan dan salam Jumaat...hari ni mood aku tak balance,,kene buat balancing nih,,hoooo korang puasa tak,,tadi baca Metro ada jugak yang tak puasa ya,,selamba abah dia ja nak makan kat tempat terbuka,,heee tak rasa takut ke Allah tengok,,,tak rasa berdosa ke bersalah ke,,alah apa nak heran ,solat pun ada yang tinggalkan,,buat masa ni alhamdulillah,,aku tak penah tinggal solat lagi,,bukan nak belagak nak tunjuk,,aku belajar dari pengalaman dari hidup aku ni,,haha almaklumla aku ni kerja macam2 dulu,,so macam2 ragam manusia aku dapat tengok,,

Haishhh aku bukan nak bebel benda2 cam ni..sebenarnya point aku satu je,,nak post SALAM RAMADHAN kat korang je,,punya la poyo buat ayat bajet aku ni bagus sangat pulak kan,,huauahuah rasa cam nak sepak je,,kui3



p/s : selamat menjalani ibadah puasa,,,banyak2 kan la kita semua buat pahala,,bulan yang paling senang nak cari pahala,,tak ada siapa yang halang pun,,,ok chaw,,,nak balik rumah time rehat,,nak tido sampai kol 3 nanti hahha

Post a Comment