Iklan sebentar

June 21, 2013

PIZAP

Salam Jumaat guys..hari ni aku nak post paling simple,,ok buat korang yang tak pernah tahu ataupun baru tahu macam aku jom layan PIZAP ,,yang pakai Ipad tu boleh download dekat App store,,,its awesome beb aku tak tipu,,hahhaa,,,kat bawah ni aku ada post gambar PIZAP, korang yang nak try tuh klik je kat gambar tuh...

PIZAP

Beronok ronok lah korang dengan pizap...nanti boleh post kat FB .. yeahhhh.yang dah pernah guna tuh mesti best kan,,ke tak best,,kalo ada yang lagi best bagi tau kat aku yer,,,aku suka explore benda yang tak pernah aku guna...ok guy's aku jalan dulu,,,nak skodeng orang kat lua,,hahah,,,

p/s : Datang awal kat masjid,dengar khutbah okay,,take care,,,
Post a Comment