Iklan sebentar

June 03, 2013

Musim Kawin

Selamat Petang guy's....sudah sudah la tu rehat...nanti bos datang kantoi tengok korang tak ada kat tempat keje hehee....aiii sungguh panas cuaca sejak kebelakangan ni..dah rase cam cahaya matahari tu direct terus sampai kat bumi nih..panas ya amat...pikir sendiri la kenapa bumi Allah ni semakin panas,,lol..sebenarnya bukan panas yang aku nak citer...sebenarnya aku nak share detik dan saat paling indah dan bahagia oleh saudara2 dan sepupu2 aku yang majoriti nya kahwin pada tahun ni,,,


  • 1st cousin aku yang kawin pada bulan 2 aritu tu aku tak amik gambar,,,sebab aku lupa nak bawak kamera,,,(dalam otak mau makan ja..tolong nya tidak sungguh la rajin)....,



  • 2nd cousin aku yang kawin baru2 ini pada 26/5/2013 bulan lalu ialah Siti Hidayah Ishak dengan pasangan nya Fikree,,orang dekat je,so sweet both of them....nah ni ak attach gambar candid 


lawak la laki dia ni,,ape ntah yang di buat nya tuh (hahaha)

  • 3rd saudara sebelah umah yang melangsungkan perkahwinan untuk kali pertama pada 2/6/2013 kak izah dengan kekasih pilihan hati nya nizam...dari Sg Udang, Klang...seri pengantin,,sangat berbeza raut wajahnya bile dah di make up (memee aah)..peh 1st kenduri kat kampung, pengantin naik beca cam tu,,meriah giler,,,planning is done..congratulation...


naik beca jom,,kami tunggu di meja makan beradap pengantin hahaaha

  • 4th for next month (lepas raya) is sis Faezah dengan pasangan dia dari negeri Kedah,,,yang ni confirm buat majlis kat dewan sebab dia anak last,,,so tak ada lagi gambar nya,,


  • 5th, bulan 9 dua orang saudara aku yang akan melangsungkan perkahwinan nya dengan tarikh yang sama macam mana tuh..1 dekat Kuala Kangsar, 1 lagi dekat Sabak Bernam...haaa poning omak dengan bapak den,,sebab dyorang kene rewang sebab saudara kan,,,kang ape orang kate plak kan,,,hehe...



p/s: seronok pergi kenduri nih,,boleh makan sedap2,,jumpa saudara mara yang lain, dapat tengok pengantin yang di transform jadi raja sehari,,,hohoho..ok,,caw dulu,,sakit belakang dok ngadap pc lame2,,,take care ur self






























Post a Comment