Iklan sebentar

June 13, 2013

Cuci Mata

Assalamualaikum guy's....buat ape tuh,,tido ke,,haha abis yang keje tido style cam ne,,kongsi sikit style tido yang bos tak akan perasan,,,pleasa,,,,owhhhh...

Bulan ni dah bulan Syaaban bulan depan bulan Ramadhan, sangat cepat masa berlalu...sapa yang tak habis ganti puasa tu cepat2 lah ganti,,jangan tambah dengan dosa yang sedia ada hahaha,,

Sebenarnya minggu lepas aku ada ambil cuti,,,yela ape guna nya ada cuti tapi tak apply,,sayang la kan kalo tak di manfaatkan sebaik mungkin,,,nak2 cam aku,,kaki berjalan suka merayap..heee tension bos keje je,,,kadang tu kene pergi jalan2 cuci mata betul tak bos,,lalalala...

Bila cuti dah approve,,ape lagi lompat riang ria la macam dapat coklat strawberry..walllaahhhhhh...esok nya aku dengan member aku pergi lah cuci mata dekat KL,,alang2 dah nak dekat raya,,kami singgah kejap dekat Jalan Tar,,beli la ape yang patut,,,bile dah jalan jauh tengok baju, tudung, kasut, jam, tetiba nampak banyak air sedap2,,pehhh meleleh....ape lagi beli 1 la air tebu ais,,walahh sedap tak terkata mak tekak aku ni weh....macam minyak pelincir,,,baru licin cikit tekak aku ni,,kalo tak cam kesat2 je rase mak tekak ni..(cam sakit tekak)....jalan2 lagi nampak keropok lekor,,walah sedap nya,,ape lagi beli la,,uishhh rugi la dah nampak tak beli,,,perut dah berjoget cam hantu opera dah,,dengan bau nya yang sangat sodap,,,fuhh..3 jam kami cuci mata kat sane,,kami pun balik la..dalam kol 6.30 sampai la umah (tak solat asar lagi oi,,mampos mak aku tau)......

Esok nya pulak,,,sambung lagi berjalan dekat Shah Alam,,seronoknya aku rase bile dapat release tension...rasa macam baru keluar jail pun ada,,hakhakhakhak..first aku pergi teman kan member aku pergi JPJ Padang Jawa...settle kan dia punya hal...masuk2,,,banyak betul ulat2 kat depan tu,,aishhh kepelikan melanda aku,,kenapa tak halau ulat2 tu dari situ ye,,hemmm never mind la,,,bila dah settle sume,,,,kami pergi SACC MALL...sebab aku kempunan nak makan Big Apple,,dah name blog aku pun BUDAK KUAT MAKAN...so pergi mana2 mesti mau makan punya la..ini perut tangki besa hahaha..bile dah masuk dekat kedai Big Apple tu,,pehhh makin melonjak lonjak nafsu makan aku,,bau nya yang sangat sedap tak terkata aku kata kat korang hahaha (batak),,aku pun cakap la dekat sis tu aku nak 12..pehh tamak tak tamak,,tapi,,aku bukan makan sorang,,aku kongsi dengan member aku la,,sharing is caring right,,,!! yeahhhh


jemput makan,,,nak lebih nikmat,,pergi la stall Big Apple yang berdekatan dengan anda hehe

Dah puas cuci mata untuk hari kedua..makan hape..kami pun balik sebab nak balik lah,,maklumla bila dah kenyang mata pun mengantuk,,,betul tak,,uishh ibarat makan gam mata plak kan,,,drive punya drive,,sampai dekat highway mana entah...tiba2 member aku cakap dengan aku,,"eh ko nampak tak ambulans banyak2 kat depan tu,,aku pun cakap lah,,mane ada,,aku tak nampak pun..member aku marah kat aku,,sebab ambulans tu siap pasang lampu lagi,,banyak plak tu ambulans nya aku boleh tak nampak jugak,,last kawan aku pecut cam drifter..haaa baru aku nampak hahaha (sorry beb aku kan rabun belalang mana nak nampak ;))....rupanya ambulans baru dari mane entah,,yaang aku pasan tulisan kat van tu sume tulis perak,,,pakai plat selangor BMC, BMD and so on,,, 






Sekian dari aku a.k.a rusa lari,,nak berambus nak download ceramah ustaz Azhar Idrus,,(gua ni dah lame sesat sekali sekala tengok astro OASIS tak salah kan)-ayat mail lambung,,entah betul ke tidak,,aku balun jela,,ok bai2,

p/s : Majulah sukan untuk negara,,,
Post a Comment