Iklan sebentar

February 06, 2013

setia hujung nyawa

Good morning dan assalamualaikum to all of you,,,sekarang kita berada di bulan 2..terlalu cepat rasanya masa berlalu,,,sudah makin banyak nombor umur aku,,huhh..kepada yang sedang bekerja dan belajar teruskan usaha dan sentiasa bersemangat...yang penting...kene positif ingat tu...

Actually dah lama gila tak update blackboard aku ni,,sampai temuntah2 yang slalu datang sini,,tengok2 benda sama saja..(cett macam ramai sangat ja yang datang jenguk blog aku ni,,perasan),sebenarnya hari ni saja nak layan jiwa jap pasai cerita slot Akasia setia hujung nyawa dah nak ke final..umm..mesti ramai gila yang tengok cerite tu time magrib2...mak korang mesti ada yang bising,,kate cam ni "magrib2 tengok TV..setan penuh kat mata nya"..cett,,,aku dah biasa kene hamun cam tu dengan emak aku,,janji solat jangan tinggal lah,,memang betul2 setan lah kalo solat pun tinggal hahahaha...bagi ak cerita SETIA HUJUNG NYAWA nih lah paling berjaya memikat hati aku untuk menontot dari first episod sampai la nak ke final episod..sebab nya aku nih susah sikit nak layan cerita cinta2 nih,,aku suke tengok cerita kategori yang macam aksi,,nih tetiba pulak aku tersangkut dengan cerita tuh...memang terbaik lah..nak komen pasal cerita tu ,,aku bukan pengkritik yang tegar,,apa pun i just want to say...cerita SETIA HUJUNG NYAWA memang best,,,cop2,,tapi aku paling benci dengan HADI,,rase cam nak penyepak je...Nelydia Senrose awak memang cute,,dan Amar Asyraf awak tak hensam tapi cute,,,


Hari khamis ni LIVE CHAT dengan abang Amar Asyraf dan kak Nelydia Senrose mesti sesak line cable masing2 nak chat dengan mereka berdua...ok kepada Zain dan El saya akan slalu support korang even cerita SETIA HUJUNG NYAWA dah habis,,tapi rase nya mesti ulang tayang semula (ceeh memandai je)..sebab 5k jugak la yang tengok cerita di kala senja berlabuh,,confirm banyak request kt TV3 suh main kan semula...haha aku dah siap download dah,,tinggal episod untuk hari ni dengan esok je,,tak lagi,,kui3...


OK guy's setakat ni saja yang aku nak berkecoh,,,aku nak pergi rumah ketua kampung,ada hal dengan dia,,heeeee ,,salah silap mintak maaf.sekian dari RUSE LARI a.k.a akulah :P 




baibai SETIA HUJUNG NYAWA you will the end!!


TQ for READING


p/s = Taruk Kaw-Kaw bohhh 

Post a Comment