Iklan sebentar

February 22, 2013

Jep Sepah Junior

Selamat pagi semua,,,di harap keadaan di tempat kerja dan belajar sangat la damai dan harmoni dan ynag penting mood dalam keadaan yang relax dan cool saja...cop nak tanya la korang sume ada dapat tak duit BR1M 2 ?..mesti dapat ye dak,,,rezeki jangan di tolak..orang memberi kita merasa hehehe...pasni boleh la buat RUMAH KUCING yang macam ni :
 

confirm bahagia kucing tu dapat tuan baik giler, siap buat kan rumah untuk anak beranak diaorang );

Ok la guys bukan pasal BR1M , dan bukan pasal RUMAH KUCING aku nak bercerita untuk post kali ni,,,,tapi sebenarnya aku nak tunjuk kan kat korang gambar budak ni (JEP SEPAH JUNIOR) sama tak dengan Jep Sepah,,,ahaha name budak ni Hadif,,rase nya dah besar kot budak nih,,,ni gambar tahun 2011,,,time tu aku kerja kat taska,,,dapat pulak budak comel2 kat aku,,,ape lagi amik la gambar mereka yang comel itu,,,muahhahhahaha,,,nasib kecik lagi,,kalo besar dah lame aku suh dia ngorat aku kuikuikui...aku suka dengan budak Hadif ni, sebab senang nak jage,,tak banyak songeh,,kalo bagi makan dia la yang menghabiskan sume,,(bagus2 tak membazir), time tu emak Hadif tengah pregnant lagi,,,dapat adik lagi la si Hadif tu,,,entah2 muka adik nya macam Shuib plak,,boleh nama kan adik sepah junior...)= ..agaknya time mak Hadif pregnant kan dia, mesti mak nya minat gila kat Jep Sepah tu pasai anak dia rupa artis dah hehehe (jangan marah auntie peace yooo)..so sapa nak anak muka cam artis kena minat gila2 kot kat artis time pregnant..kalo minat Taylor Swift confirm anak nya pun ala2 orang putih,,,haha,,,(gurauan saja) yang menentukan Allah...segala-gala nya DIA yang tentukan,,sapa la kite nak tentukan,,,kita hanya manusia biasa...ok cau cin cau daaaaa



My name is Hadif bai bai kakak, abang, makcik, pakcik & kawan Hadif nak minum susu

TQ for reading
Post a Comment