Iklan sebentar

December 07, 2012

Lela dan Fakhry

Assalamualaikum dan salam Jumaat,,semoga korang semua sihat dan terus semangat untuk membuat sesuatu  perkara, dan yang tengah mengalami kekusutan dengan masalah please think positive ,,biar orang buat kite,,jangan kite buat orang,,perkara itu lah yang sedang aku belajar untuk tidak mengenakan balik sikap manusia yang bermacam macam ragam...sabar dan jangan di pikirkan sangat okeh bebeh...aisssshhh biasalah lumrah kehidupan,..

Orait2..tak kala aku tak nak bagi aku layan sangat perasaan tak baik aku dengan seseorang,,baik aku post kan satu cerita yang sememangnya dah agak lame tak post kat blog nih,,sampai muak korang yang datang blogwalking nih tengok mende sama je kan,,hahahha sorry der ,,aku busy buat project,,

so mule la alkisah bulan 11 aritu lagi sorang member aku taikong sekolah menengah (hahahaahah sorry beb) telah melangsungkan hari bahagia dia bersama pilihan hati nya  iaitu Fakhry pada 11-11-2012 yang lancar diadakan di kampung member ku Lela di Parit 4, Sg besar, Selangor...meriah memang meriah,,,sebab kami dapat berjumpa dengan semua member2 lame yang sibuk dengan belajar dan kerja,,akhirnya ketemu jugak yer!!

Yang sempoi sangat time lela nak akad nikah di masjid,,tidak menunjukkan riak muka yang risau dan gementar,tapi lebih banyak dengan ketawa dan posing amik gambar,,,memang brutal lu der,,tapi apa yang penting kau dah kecapi bahagia bersama orang yang kau sayang,,semoga kau jaga lah baik2 keluarga yang baru kau bina tu,,collect pahala banyak2,,hehe,,,and last question from your friend,,,bile nak ada baby nih,,,tak sabar, tak saba rase ny nak tengok muke anak kau,,,,bagi korang yang imagine tinggi cer combine muke pengantin perempuan dengan lelaki cikit,,haa lebih kurang cam tuh la muke anak nya nanti,,hahaha jangan marah beb..sekian dari aku,,Selamat Pengantin Baru..babai..




this is our classmate,,tapi ramai lagi yang tak datang nih!!



 bersanding sudah kau baaa !!




after akad nikah, sah la untuk kau berpegang, hug pe bagai hahaa
(tok kadi pun cakap,,dah sah dah,,bawak la bini ko p mane2 hehe)







Thank you ALLAH !!!