Iklan sebentar

November 09, 2012

Jumaat..

Good morning and i hope you all get fine for today,,,,ok2 janji jumaat minggu ke 5 mesti ruse nak update,,,nk update je mesti jumaat minggu ke 5,,,busy la kata kan,,,busy macam CEO,,,cehhhh sebenarnya nak khabak satu benda ja,,,korang ada tengok kan post ruse yang lepas pasal SOS CILI KHATIJAH ...ok video nya ruse dah upload kat YOUTUBE klik lah ,,,1 malam upload video nih,,akhirnya berjaya,,,nasib tak meletup PC,,hahahaha,,,internet kat sini terlalu la slow,,,tak penah nya rasa laju,,,dengan kesabaran aku,,,aku bia kan PC nih hidup semalaman kat tempat keje nih,,,yang join program nih semua PJK dan PJL satu malaysia..kot ada korang yang keje sama ruse dekat MSD DIGITAL INTELLIGENCE ...sama-samalah kita tengok video siapa yang kena ,,,orait,,,setakat ni saja untuk hari ni,,rusa ada banyak keje mau buat,,,babai





Assalamualaikum,,,,
 selamat maju jaya

dari upin dan ipin !!