Iklan sebentar

October 12, 2012

SOS CILI KHATIJAH

Selamat pagi Jumaat...hai di harap semua sihat dan terus bersemangat buat kerja,,yang nak melangsungkan perkahwinan besok,,tahniah,,yang nak balik kampung pun selamat memandu,,ingat orang dibelakang,,hehee..

Ok lah,,,kat sini aku nak post kan pasal sos cili...tapi post nih hanya untuk sementara ja,(kalo rajin nak update blog),,sebenarnya aku kena buat 1 video yang berkaitan pasal u-pustaka,,then dalam video tuh mesti kene ada related dengan business, study, perusahaan dan banyak lagi la,,tak ingat,,so aku amik perusahaan iaitu perusahaan SOS CILI KHATIJAH,,,,aku harap lepas aku publish video nanti kat YOUTUBE, makin popular lagi lah SOS CILI KHATIJAH kat pasaran... kalo korang yang tak pernah tengok rupe SOS tu cam ne,,jom scroll bawah tengok simple SOS CILI dan peralatan yang di digunakan
gahcyb


Ini lah tempat perusahaan SOS CILI dibuat, ia berhampiran dengan rumah beliau iaitu Puan Hatijah
yang bertempat di Sekinchan, Selangor




Salah satu alat yang digunakan untuk memasukkan SOS CILI ke dalam botol




Dan yang ini juga adalah alat untuk mengisar bahan-bahan untuk menghasilkan SOS CILI tersebut




Akhirnya inilah hasilnya..SOS CILI KHATIJAH,,belom ada lagi di pasaran,,dan ia nya hanya ditempah oleh customers di merata tempat



Bagi korang yang teringin mencuba product buatan malaysia  (IKS)...hubungi lah Puan Hatijah,,tengok nombor phone nya dekat gambar 1st tuh...kalo tak nampak besar kan,,




* P/S - k guys support our product of Malaysia,,,Maju lah business untuk negara!!!
           dah siap shooting,,edit bagai,,nanti aku bagi tau korang,,ok..tengok kat youtube je..ok..nak    
           buat storyboard dulu,,,esok nak start shooting,,,tak nak tungu lama2..pening kepala,hehe


!! ..ASSALAMUALAIKUM.. !!


Post a Comment