Iklan sebentar

September 05, 2012

Header?...


Selamat tengahari semua,,,sebelum jam menunjukkan tepat jam 1 P.M aku nak publish kan satu cerita repekan aku,,sebab esok dah cuti,,aku pun tak tau cuti sempena ape...dah orang bagi cuti aku cuti jela sampai isnin depan fuhhhh sakit otak aku duduk umah je,,,pagi tadi lepas aku godek2 PC.,terus aku buka blog jap..tgk header lame tuh cam sakit mate sebab entah pape je,,biasa la buat time mood malas memang hasil nya tak semegah mane pun,,,rase nya kalo masuk pertandingan great design ,confirm aku orang last,,hahaahahahaha..tapi aku tetap nak jugak try buat even tak sesmart design yang korang hasilkan,,,bak kate orang tak salah mencuba..!!!

Sebenarnya memang dah lame nak tukar header baru ,cume idea tuh tak sampai lagi,,tup2 idea tuh datang hari ni plak ,,ape lagi terus buat lah,,kang lambat2 ilang plak idea hebat aku nih heehehe...segan pulak dengan korang2 yang hebat heee.malu2,,(poyo)...ok2,,aku nak kena siapkan keje dulu lah,,sebelum cuti esok,,ok keep in touch,,,,kerja rajin2 taruk kaw2,,,,yang study pun same taruh kaw2,,,,maju sukan untuk negara!!!



THANK YOU
Post a Comment