Iklan sebentar

July 19, 2012

ZIZAN RAJA LAWAK!!

Salam kepada semua,,lama sangat tak update,,almaklum la..on je pc,,trus buka FB, blog dah tak nampak dah hahaa,,esok kita umat2 yang beragama islam akan berpuasa Ramadhan,,rase macam tak caye cepat sangat mase berlalu dah jumpa balik Ramadhan,,peluang yang datang sekali dalam setahun ni lah kite kene kaut pahale seberapa yang banyak,,,ingat kite banyak sangat dah buat dosa,,ada peluang pintu taubat dan topup semula pahala di bulan Ramadhan....OK..taruk kaw2 lah...

Hari ni saya,,ehh saya pulak dah macam buat surat tak rasmi ponteng sekolah je wakakaka!!!..macam arini aku nak share balik video2 ZIZAN RAJA LAWAK...sebab aku suke dia buat lawak bersahaja!!! steady je,,muahahaha I LIKE U ZIZAN!!! kot kalo dah ada antara korang yang dah tengok video nih tak ape la..tengok la sekali lagi rugi woooo sape tak tengok berulang kali hahaha,,abang aku tuh,,wekkk perasan sudah!!.. jom ah kite berdekah-dekah sampai giler haha,,,tapi aku upload 1 je la selebihnya tengok la dekat YOUTUBE hehe:


video

p/s : semoga terhibur..ok out dulu ada keje cikit nak buat,,,assalamualaikum..SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN!!

Post a Comment