Iklan sebentar

June 15, 2012

New Header

Hai..selamat pagi,,semua..dah breakfast belom..ok2 pagi nih aku dah tukar header baru..hehehe...aku rase cam dah lame sangat tak tukar header,so jari jemari aku nih pun dah gatal nak create satu header yang lain dari sebelum nih,,rase sayang nak tukar pun ada,,tapi tak pe la...aku nak post gak untuk entry hari ni...header pun nak kene update gak,,kene jage mood reader yang datang blog aku nih,,,ecehhhh,bla la aku ni.saje je nak bagi kelainan yang tak sehebat korang..cikai punya boleh la...so untung la sape2 yang creative tuh,,gune kan lah kelebihan yang ada tuh ke jalan yang baik,,hehehe,,,k2 bebel panjang2 pun korang tak syok,meh ah kite tengok header lame aku sebagai kenangan lalu,,bai2...




Post a Comment