Iklan sebentar

May 29, 2012

apa kate juri tentang mereka!!

 Nama budak ni HAQEEM..uishhh comel gile,tapi manje bebeno..selalu je aku cubit dia,,sebab ngade2 manje dengan aku,,heeee rimas,,tapi tak pe..HAQEEM punya pasal boleh control lagi perasaan hantu aku nih,,hihihi!!!..hey budak..ko dah buat aku rase mule suke kat bebudak hahhahaa (kantoi)!!!



Ha bebudak yang nih name dia ..ehhh ape yer aku lupe la pulak..haaaaa (tingg) dah ingat,,HADIF name dia..dia pun lebih je same cam HAQEEM..bile dah dua2 dok dekat dengan aku..sorang jealous,,sorang lagi duk nangis buat prangai..penampak sorang2 tau la..tau la aku cun,,nak jadi kan aku awek korang tunggu korang dah baligh..hahahaahhaa.I will waiting for you my dear..huuuweeekkkkk!!!..



Hahahahaha dia buat muke jebekkkkk..ishhh aku heran ape,,,lantak ko..tu la sape suh tak nak makan tadi,aku dah bagi makan ko p sembur kat muke aku,,hadoiiii..nasib baik kesabaran aku di high level..hrmmm...it's ok la,,kau tak nak makan makne nya ko memang mau diet kan..lagi pun aku tengok ko dah makin gomukkk! cam gajah haeheeee!!!..



Mentang2 dah kenyang..landing ko..perut dah penuh dengan nasi bubur ayam..ayam nya dah tak boleh duduk diam kat dalam perut Hadif!!!..ok..lepas ni tidor jangan nak main2 lagi,,tapi sebelum tu,,cepat2 buat taik,,nanti senang cikit ko nak tidur lena..!!!huukkkkeee..cepat teran..ak dah standby pakai glove nih...


p/s = ni la parah nya bile aku dah kebosanan..merapu lebih macam tebuan,,tembak je ayat ,kena tak kena balon je,,janji keypad aku ni tak senyap,yang paling penting sekali jari aku tak duk diam..almaklum la..blaja dah abis,,kire ketagih nak buat assignment la nih,,hehehehhe..k guy's tq sudi bace cite kosong nih,,saje nak share gambar..taruk kat laptop ak sape je yang nak gledah gambar,,baik ak pratonton kat hang sume...k assalamualaikum..nak balik umah..amat bosan duk office nih..heee jangan gtau kat bos...diam2 je bai2


Post a Comment