Iklan sebentar

March 18, 2012

Haiii...semua..apa khabar..hari ni aku nak lepas kan tension la dekat sesawang aku nih..memang care nih jela aku buat kalo nak release tension, bosan ke, seronok ke..lol..aku rase puas hati bile lontarkan cerita dengan korang..orang tak reti malu memang cam ni..kahkahkah..

Antara perkara yang aku nak share kan dengan korang :
1- Aku pressure la hari ni hari ahad..public holiday..semua cuti..tapi aku kena keje,,pehh memang belok ke  tempat lain ahh aku,,

2- Rasa lapar je nak makan,,nak makan kena duit..bile hari2 aku jolok duit..tenat ah aku nak cekau duit,,so aku kena bajet nih,,tunggu duit aku rolling balik..baru boleh aku melantak sampai mabuk..!!

3- Hari nie aku rase gembira sebab jumpa makcik mulut yang berpuaka...astagfirullahalazim,,kalau yang tua berperangai macam tuhhh generasi yang muda apatah lagi..jangan salah kan yang muda kalau bahasa yang tua pun cam celakkkka..harap2 ni yang last aku jumpa orang cam tuh...

4- Last word..i have to go now...see u next time..bai2 guys.banyak lagi mende aku nak share..but not this time...coming soon
Post a Comment