Iklan sebentar

January 20, 2012

kerja di mana saja!!

salam untuk semua,,hai3 seribu hai..setelah beberapa bulan aku bai2 kat you all..terasa rindu sangat nak membebel kat blog yang tak sehebat you all.."nonsense" hehehe..next week happy chinese new year..tahun naga ini tahun..tara dapat ang pau la aku,,korang dapat kew?..uisshhh..bukan topik aku nak citer pasal ang pau nih,,heeeisss..

Sebenarnya aku nak mengadu merimbun kat korang..sebenarnya,aku nak sangat moto LC.aku dah susah2kan member aku tok cari kan..siap dah tanya detail sume payment..tengok2 abang aku dah balaci kat mak aku,,tak bagi aku beli moto LC,,giler tak meradang hati aku nih,,cam hati setan dah,,macam2 aku mencarut..him block my wish,,i really2 hate you man! shit..kalo tak mak aku on je ak nak angkat moto tuh..tapi impian aku hancur lebur..aku betul2 marah dengan sikap nya yang suke pikir negatif..

OK..aku fine la..tak dapat moto LC..aku nak beli kete terus...so everybody don't block my 2nd wish alright..i will beat you..i dont;care what they want to said....my wish is my wish and must achieve that..so start from today aku kene keje keras and kene cari kerja lain yang salary dy boleh top up harian hidup aku..huaaa.kerja2..uitttss slow and steady to find the best job..

Ehhhh!!! dah nak pukul 5 la,,,aku nak ready tuk cabut dari office,,malam ni nak pergi shah alam jap..nak lepak2..nak ilang kan tension, penat keje nih...nak makan ABC kat seksyen 2 jap.., huaaa..ok guy bai2..selamat bercuti DRAGON YEAR!!