Iklan sebentar

September 30, 2011

first day keje

Salam semua...First day aku keje kat 1 tempat ni terasa la terkapai-kapai sebab tak ada orang nak suruh buat ape,,lagi2 bos nya,,bapak slamber,,aii rase cam nak balik je..mentang2 aku pekerja baru dia tak endah kan aku..ingat aku ni indon ape,,ciss,,at least bagi la aku briefing pasal keje yang kena aku buat,,sabo jela...dan membuatkan mood aku hilang...nasib baik ada sorang akak ni bagi aku task,,sekali dapat tak menang tangAn dibuatnya.. nak citer pasal hostel plak,,pehhh gileer santek,,hotel mewah,,hahaha aku taknak la buruk2 kan keadaan.. kang ada orang hack pulak blog ni,,,apa pun aku nak tengok sampai bila aku dapat bertahan keje dii Sini..