Iklan sebentar

August 25, 2011

Header

Salam kepada semua..hari nie aku dah tukar header baru…tak nak dah gune gambar Mcdonal tu lagi, buat ape aku nak megah-megahkan2gambar yahudi tuh tuuuiiii…buat coretan sendiri lagi baik…membina sikit kekreatif hotak aku nih,,ape aku nak aku touch up je la sampai tak puas hati…hahaha sememangnya aku ni tak puas hati sebab sape la yang cipta semua ADOBEs ni (dah lame sebenarnya nak Tanya tapi tak sempat),,,memang terbaiklah otak orang purba..kalau ada sape2yang tau idea siapa yang buat ADOBEs tu bagi tau la aku(mengada-ngadasehh)…aku kempunan nak tau nih.!!
Mase pembikinan header aku nih, aku just popap2 je,,,tapi seriously aku memang suke tengok design budak laki buat memang smart habis la,, stuck kejap otak aku bile tengok,, lagi2 kawan laki sekelas dengan abang2 tempat aku praktikal itu hari…aku nak buat depan abang2 tuh pun tak tergerak mouse nya, sebab diaorang suke gelak jadi tak focus dah…


Ape pun setiapmanusia dikurniakan fikiran yang menarik, cume kita je yang perlu belajar dari pengalaman dan asah otak untuk jadi kreatif dengan banyak mencube suatu yang pelik dan dikagumi..dengan kreatif pun boleh buat duit,,,ok ruse nak mengundurkan diri nak pergi cari daun asparagus  nak buat santapan malam nih,,bai !!
Post a Comment