Iklan sebentar

August 04, 2011

Bengang..

Salam semua,,selamat berpuasa..hari ni aku bosan dok umah aku keluar la jap pergi cari barang..sambil cuci mate.haaa..dah sampai kat 99 speedmart aku amik la nutella,tak tahan aku tengok je..baik aku beli...dah amik pas tu nak bayar kat cashier, dekat tempat cashier tu banyak barang orang..pastu budak tonggong (cashier) tu terus capai barang orang, ak pun tekejut la apasal minah ni nak kira barang orang tu ,padahal orangnya tak ada lagi, dengan tak cakap mane ye barang cik..pastu aku cakap la barang saya yang ni je..pas tu boleh plak dia mengeluh cam tak puas hati dengan aku,,aiit seemen iot je..first time aku jumpe cashier kerek nak mampo..menyampah..nasib baik bulan puasa, aku tak ada la rae nak sound dia..saba je la.kebanyakan kedai yang aku pernah pergi selalu nya dia akan cakap "apa barang".haa aku teru hulur kat dia..tak macam ni..aku pun malas la nak kate lebih2..ok la baibai
Post a Comment