Iklan sebentar

July 21, 2011

Apa cita ni..

salam pagi khamis kepada semua..sebenarnya ada 1 cita yang ruse nak bagitau..kau itu hari ruse ada publish cite pasal usha kerja kat bnyouthjobfair tu kan..nak register tak boleh, tension buat sebab kod ny tak keluar ruse terus telefon no contact yang ada kat web tu,,tanya terus nape kod nya tak keluar...pastu dia jawab dah "close" untuk apply kerja yang berlambak kat situ konon nya..adoiii agak bengang la jugak..dah close program tu, close je la terus web tu,,tapi tak tau le kalo sekarang dah boleh kan..tak ada la orang yang tak tau cite melanguk mengisi form tu sampai naik bil elektrik...pihak yang berkenaan sila la update web tu..

luahan hati dari seorang graduan yang sedang mencari kerja!!!

July 11, 2011

Julai

hari ni Tak Ada cerita nak di kongsi..cume merayap je kat page mane2..sambil usha2 kerja kat www.bnyouthjobfair.com ..okeh baibai


ringkas dan longgar punya cerita intuk bulan ini..

bulan depan dah puasa..lagi tak ada cerita selain cerita tidor aku