Iklan sebentar

June 07, 2011

Interview

Semalam first time aku pergi interview..gilerr la aku langsung tak prepare pape...buat cam selamber je..tibe giliran aku dipanggil masuk,,mula la aku pun buka pintu dengan beri senyuman siput kepada mereka..haaa time tu ok lagi sebab aku introduce pasal diri aku and balablabla la..dia tanya aku mencarut je entah pape..walaupun aku tak tau..tapi ada satu bende ni memang aku tak tau..dia tanya sape adun tempat aku..ahh masak la aku..aku langsung tak tau..senang citer aku direct je,,kate tak tau,,hadooiii selekeh la..kalo aku main tembak je kang aku sebut je name bapak aku..nanti tak kenal pulak, sejak bile bapak aku jadi adun haha..then dia tanya aku pulak datang naik ape..so aku jawab la naik moto..asal la diaorang buat muke terkejut cam tempe busuk je bile aku cakap cam tu..nak kate aku minah rempit la tu..elo brother..kau ingat nek moto je rempit..adoi...pape jela.banyak jugak la dia tanya..dia tanya aku merapu..aaahhh kalo gaye cam tu.entah dapat ke tak..style aku cakap cam dengan member hancur ..tak ada kesopanan yang lembut..tuuuii..tapi kalo dapat memang rezeki aku kot..amin..k la aku nak p merayau..nak hirup asap moto..baibai
Post a Comment