Iklan sebentar

June 28, 2011

Cerita HARI ini

Cerita pendek hari ni - aku mandi pagi

cerita sederhana hari ni - aku nak online sampai PCU rosak

cerita best hari ini - aku nak check duit kat atm

cerita paling bosan hari ini - kena amik adik aku dari sekolah,panas terik..hitam tangan

cerita kesudahan - aku tidur sampai esok pagi  ayam berkokok..

Hari-hari buat kerja yang sama..tak best langsung..

June 07, 2011

Interview

Semalam first time aku pergi interview..gilerr la aku langsung tak prepare pape...buat cam selamber je..tibe giliran aku dipanggil masuk,,mula la aku pun buka pintu dengan beri senyuman siput kepada mereka..haaa time tu ok lagi sebab aku introduce pasal diri aku and balablabla la..dia tanya aku mencarut je entah pape..walaupun aku tak tau..tapi ada satu bende ni memang aku tak tau..dia tanya sape adun tempat aku..ahh masak la aku..aku langsung tak tau..senang citer aku direct je,,kate tak tau,,hadooiii selekeh la..kalo aku main tembak je kang aku sebut je name bapak aku..nanti tak kenal pulak, sejak bile bapak aku jadi adun haha..then dia tanya aku pulak datang naik ape..so aku jawab la naik moto..asal la diaorang buat muke terkejut cam tempe busuk je bile aku cakap cam tu..nak kate aku minah rempit la tu..elo brother..kau ingat nek moto je rempit..adoi...pape jela.banyak jugak la dia tanya..dia tanya aku merapu..aaahhh kalo gaye cam tu.entah dapat ke tak..style aku cakap cam dengan member hancur ..tak ada kesopanan yang lembut..tuuuii..tapi kalo dapat memang rezeki aku kot..amin..k la aku nak p merayau..nak hirup asap moto..baibai

June 01, 2011

Hari ni aku teramat lah malas..dan tak ada mood nak update..pasal hari ni aku kene mop lantai..dah la lantai nya luas,,,penat2,,cuaca dah la amat panas,,tak pernah rase sejuk..pape pun korang jangan ikut perangai aku de..pemalas ya amat..ahaha...korang rajin tak cam aku,,hahaha abaikan saje pasal aku seorang pemalas..have a good night..tata