Iklan sebentar

May 20, 2011

tragedi Pagi..Khamis

Di awal pagi khamis aku telah bergegas pergi ke kantin seekolah untuk menemani cousin aku..sebab emaknya masuk hospital..disebabkan jangkitan kuman..haaa adakah dari kuman blog aku nih? mustahil la...apabila jarum jam menunjukkan tepat pukul 8.30 pagi aku pun pulang je terus ke rumah tanpa menolong ape pun..cume menolong lihat dia potong guava je pun tolong la gak tu..dalam perjalanan pulang dengan membawa moto..aku telah membuat kelajuan sehingga 180,,haaa laju ke?tapi entah kenape aku kurangkan speed..tibe2 Babi gemok..melintas jalan..omak aiii rase cam nak tecabut jantung rasenya tengok Babi gemok depan mate,,tekejut sangat.kot aku langgar mau aku accident buat kali kedua..ahh sakit,,tak nak la aku.cukup la sekali..sampai kat umah pun dupdap dupdap je jantung cam jumpa hantu gemook...ok lah ni je yang ku mahu share heee.tata

Post a Comment