Iklan sebentar

May 23, 2011

Taska ke!!!

Selamat malam guys..malam ni aku nak buat luahan hati,,sebenarnya aku skang keje kat taska..sebelum start aku keje kat taska ni aku bayangkan senang je keje nya..rupe nya,,memenatkan badan je buangkan najis kat punggung budak,,gile mencabar la..almaklum la aku tak pernah ada adik kecil 5 bulan and blabla...sekali aku dapat habis aku kerjakan..selekeh habis la,,,haaaa padan muke la budak2 jagaan aku tuh..kui2..jahat..

sebenarnya aku tak la jahat cume tak ngam dgn budak2 kecik ni..ada hari tuh,,budak2 tuh nangis sebab fight dgn kawan2 nya pasal bantal..aku bio kan je dyorg menangis cam anak tarzan,,then kalo dah rase2 telinga aku ni panas dengar bising,,ak u just scream and besar kan mate..so terdiam la budak2 tu bt seketika,,kahkahkah,kalo parent budak yang bace ni habis aku..kene kena tendang dengan pintu kang..

first aku start keje nih,,cam hampeh,,aku duduk slamber je cam bukan keje aku,,,bukan ape,,aku cume makan mase untuk menyelami jiwa kanak2 ni...biasa lah,,jage anak orang,,kena la cermat,,len la kalo bela anak ayam..berkeliaran kat kebun pun tak pe,,petang ciit pandai la dia balik..kalo anak orang...balik2 bintat muke dah tak rupe manusia..heeeee,,ape pun aku tengah cube untuk belajar suka dengan budak huaaaa,,sadis sungguh,,,,

alamak dah pukul 10.33 p.m kang senior bising tak bangun awal..dah la minggu ni tyru aku masak..kena bangun awal la nampak nya,,aku bajet bangun pukul 6.37 a.m ok kot,,,jangan jadi macam pagi tadi sudah..rase cam malam nak mampos nak bangkit,,padahal dah 3x senior tuh ketuk pintu..mesti dia bengang habis kt aku..jangan dia balaci sama pengetua sudah..aku lumat dia jadi belacan kang..ok guys baibaibai....
Post a Comment