Iklan sebentar

May 28, 2011

Metro Station

Who all of you interested with Metro Station  from American pop rock band formed in Los Angeles, California?..Actually aku memang suka lagu dan style mereka..memang smart, cool and steady macam bunkface..hahaha sape tak minat bunkface memang kutuk habis la,,tapi aku memang peminat bunkface jugak haaa.aku tengok performance Bunkface pun tak kurang hebat nya macam Metro Station..tapi tak tau kalau tak same kan,,aku nih pakai taip je,,lalalala...dalam banyak2 lagu dari Metro Station yang aku tau antaranya adalah Seventeen Forever, Shake it, Control, Kelsey and so on.. cam nak gile bile tengok video klip kat YOUTUBE..pape pun tu hanya sekadar bersuka suka saja..bile stress sangat pun tak bagus untuk minda,,,.kalo pandai handle sakit stress tak pe..good,,kot tak reti,,meh aku tolong antar kat tanjung rambutan..seumur hidup aku tak penah jejak kaki kat sane pun..!!..ok la ni jela yang sempat aku post kan..perut aku sudah lapar mau pergi lunch..ok baibai...have a nice weekend..


Post a Comment