Iklan sebentar

May 04, 2011

Juvana

Halo selamat hari Rabu..hari ni aku nak story pasal cerita JUVANA,,pasal apa?..pasal aku suka tengok cerita cam tu,,best gile..asik2 kat TV cerita cinta je,adoi lemas nak layan cerite cam tuh...First tengok Drama bersiri Juvana tuh memang excited sebab aku tengok cerita tu cam cerite gokusen sikit je,,budak2 nakal yang teramat la nakal..nak2 yang berlakon tuh hensem cam Zahiril Adzim muaahahahaha lagi syok tengok...first episod zahiril banyak senyap la kat cerite tuh..pape pun memang best la..kenape TV3 buat cerita tu seminggu sekali..buat la cerita tuh setiap hari kan best..tak ada la aku asik tidor je sampai termimpi-mimpi si Zahairil tuh.huaaaa (sungguh penipu!!).tak ade la aku kebosanan sangat kat umah sementara tengah menjadi pengangur nih..ishhh aku ni pantang kalo tengok cerita pape je kalo ade pelakon tuh hensem la sangat hahahahaha...memang setia habis la aku menonton..nak2 macam nih..ishhh jangan cerite pasal dia lebih2,,dia sudah bertunang de..




ape pun tak sabar nak tunggu next week punya, pasal lagi best sebab cikgu baru nya ajak main bola fuyoo..teringin la pulak rase nya nak jadi cikgu kat sekolah budak nakal,,huiiss takut kang balik umah tak rupe muke aku lagi dah nanti haaaa tak nak la...nanti kene buli kaw2 punya,ah sudah..sampai disini je la cerite aku yang ntah pape ntah..biasa la kalo buat karangan tak ada isi penting..cam ni le jadinya..melalut la pandai..okey baibai.
Post a Comment