Iklan sebentar

May 30, 2011

hARI yANg HANgat!!

HAri ni memang betul2 menguji kesabaran aku..hal dengan partner aku yang cuti sakit..aku kena handle jage sume budak2..amat mencabar sampai berpeluh-peluh...macam sembelih lembu..tapi aku buat tu semua dengan steady..and hot..aku nih jenis suka buat keje cepat..kalo tak nanti mula lah aku malas.bile dah malas nak buat 1 kerja pun tak nak..mak aii dasar pemalas ruse nih..tapi aku rase kesian la dekat budak2 tu sebab kebulur sangat..bile bagi makan,,dah macam anak ayam tak makan 2 hari,,penyelia kat sini macam kedeng la..dah tau jage budak beli la makanan tuh banyak2 sikit sampai licin makanan kat kedai tu pun tak pe..kau kan tokey..apa ada hal nak beli barang banyak pun..ahh mula la hati syaitann aku nih,,STOP!!..ok then bile dah pukul 3pm tu aku mandi kan budak2 tu..last skali diorang terkurung plak kat dalam bilik..dah la time tu kunci kat dalam bilik jugak...ahh kacau la...aku jolok dengan card pun tak boleh lepas,,sudu, garfu..last2 aku dengan member aku hentam je pintu tu dengan hammer,,berlubang,,amik kau..lantak la sane...asalkan budak2 tuh boleh keluar,,kalo tak naye je..ok lah..aku mau cari ketenangan..bai2
Post a Comment