Iklan sebentar

April 25, 2011

Kucing BAru!!


Hallowwww,assalamualaikum guys.minggu ni adalah minggu akhir…haa minggu akhir apa ini jeng2,nak bertunang,dapat pakwe ker ooppssss tidak sama sekali itu semua hahahahahaha….kalau guys perasan cepat betul masa tahun ini berlalu ,dah akhir bulan 4,minggu depan dah masuk bulan 5 pula…hooosss 1 kerja pun tak dapat lagi. Angan-angan  nak beli kereta sendiri selalu mendesak jiwa aku ja, rasa macam nak cari pakwe yang kaya ,pastu aku nak mintak sebiji kereta swift, murah sikit myvi la,,,haa apa daaa aku ni berangan sampai sempot nak melayan angan-angan kentot ku ini..!!!

Harap-harap angan aku tu jadi satu perkara yang akan berlaku benar di luar jangkaan ku HUAHUAHUAHUA!!!!.Ok lah abaikan je cerita mengarut tuh,,haaahaaaa eh asal gagap ni,,hiss sebenarnya hari ni aku nak share lagi gambar pasal pets kat umah aku.almaklum la dah lame bebeno rasenye tak mengutuk kucing-kucing yang ada kat umah ak tuh. So now, ada anak kucing baru,,name ny CICIK..sebab dia kecik lagi..sebenarnya adik aku Syafiq, kutip kucing tuh kat tepi jalan,,ape ada hal, kucing comel punya pasal, kasi bedal jela bawak balik rumah.. First time, CICIK tu kat rumah aku, aku jadi mengong 13 minit jap sebab aku bagi ayam goreng yang sedap pun tak nak makan, ikan goreng tak nak, susu pun tak nak, nasi,roti apatah lagi rambutan lagi la dia tak nak makan,1 hari kucing tu puasa..pasal ape entah si CICIK tak nak makan, aku pun tak tau..Maybe dia baru nak kenal-kenal kot dengan suasana istana aku(perasan) tuh kot..cehhh poyos.

Tapi sekarang, CICIK tuh dah besar sikit, naik 2 gram..berat keseluruhannya 1kg 300g..semenjak seminggu menetap kat umah aku, CICIK kuat makan..habis semuanya dibedal,jagung dengan durian pun ditelan..tapi kalau lapar habis sume kucing yang lain di pukulnya..kesian kucing TALAM dengan ICAM..sabo jela dengan perangai CICIK tuh..cakap panjang2 pun tak best gak.meh aku tunjuk kan gambar CICIK tu :..


 
Haaa tu la dia hero belang junior!!!

Mehhh layan gambar yang lain plak……





Haaa ni la dia pink panter@cat ..kasi hensem cikit cam Wheesung tuhh

NEXT



Comel kan,,cam baby manusia plak di buat cam tu.bontot dia aku tak capture sekali sebab aku takut camera phone aku rosak(daulat sebab amik gambar bontot kucing) kata kucing kepada ku “padan muke ko” dan aku pun menjawab “ok aku menyesal”.phone yang baru nih dilarang same sekali untuk ambil gambar lucah seperti bontot kucing!!

 

 
CICIK sedang bersantai dengan TALAM!!




 
Diaorang ni rapat..makan,tido,berak,mandi semua pergi same2,



 
Haaa kan aku dah cakap..tido same2.siap berpelukan lagi tuh!!



 
Kat atas almari pun nak posing gak si TALAM ni.ingat MACHO la tu ye!!!



 
Amboii best nye ko tido kat kasut aku ye..buat macam bantal dah ha!! Nanti kalau ada air liur basi kau..basuh yer.


 
BUkan manusia je yang rabun..kucing pun rabun jugak
 sebab makan taik ikan banyak sangat!!..tu la aku bagi carrot kau tak nak makan..kau jentik je kat tepi pinggan ye!!



 
Dah macam tenggiling daa,,rase2 kenape si ICAM menggulungkan badan nya macam biskut roll London?
Sebabnya time tuh hujan lebat giler,sejuk plak tuh yang teramat la sangat sejuk huaaaa!!

That all FOLK!!!