Iklan sebentar

February 02, 2011

Yihuuuu

salam guy's..dah seminggu tak jenguk blog nih..apatah lagi nak BW jangan harap la.heeee
semenjak aku sudah abis study nih..aku lepak saje2 jew kat umah terasa giler ah bosan nya...rase cam mau keje la..mau collect duit. Dirumah aku buat apa ja..tidooorrr ja keje aku..dah penat tido tengok cite korea "gokusen" pehh actor laki2 nya sangat lah hensem..tergugat iman ku melihat gaya rambut mereka yang cun gilakk...huwaaa hensem2...ehhh bukan tu je aku buat..aku ada la jugak tolong omak aku basuh kain,sidai baju...kalo nak menyapu sampah uh..ikut mood aku la..kalo nak sapu..sapu la..aku nih sume bende nak kene ikut mood..kalo tak..memang zaap2 jela aku buat...hai bile la aku nak jadi serajin rajin semut nih..kui3..hari2 bile buat benda sama aku rase bosan gak...so arini aku pegi CC jap...sebab nak check e-mail aku.kot ada orang tawarkan aku kerja kah..?mau bagi aku duit kah.? mau bawak aku pegi abroad kah?,,fuuuuyoo angan2 yang sangat besar...semua nak senang ja aku nih...hisssss..ok la friends aku tak boleh duduk di CC nih lama2 nanti omak aku mencari..sebab time aku kuar tadi tak cakap dengan dia.sebab dia tengah sembang2 dengan kawan die...heeee ok daaaaa...see u all later!!

p/s : buat entry secara tergesa-gesa sebab panas tak mandi lagi.heee
Post a Comment