Iklan sebentar

January 08, 2011

Yuran tak berbayar lagi.?


Sebelum aku habiskan study aku untuk 2minggu ni,,aku teringin nak tengok yuran study aku jadi rm00.00 sen...sepanjang aku study, aku tak pernah tengok yuran aku tuh rm00.00 paling sikit pun rm68.25sen..cehhh bile la pakwe(MARA) aku mau bayar kan yuran aku yang rm 649.25sen tuh heee...sedap cikit mate aku bile buka portal tengok yuran dah rm00.00 hee best2..mau hari2 aku ngadap yuran yang dah 00 tuh..haha...aku kecoh2 pasal yuran bukan ape.maklum la lagi 6 bulan nak konvo(cehh excited sehh),,kang tak konvo plak aku tengok yuran aku tak berbayar heee..nak2 tempat study aku tuh mato duitan teeeeeeeeetttttt...yeke..memang ye pun..haa aku nak bagitau nih..nanti time aku konvo nanti bagi ah aku coklat bebanyak yeh, aku tak mo bunga..sebab aku tak suke bunga(jiwa santai) heee..pape pun aku harap pointer aku sem 6 nih dapat 4 hahahaha impian yang sungguh besar..doa kan aku yer kawan2.daaa
Post a Comment