Iklan sebentar

January 11, 2011

Terkenang pada si dia!!!

Takala aku duduk bersahaja..tiba2 aku teringat pada apartment aku time study..ha winduu seh sama kamo, event bayaran memang la cekik darah...tapi seronok untuk dibuat tempat lepak bagi bujang2(single) macam kami semua..heee..jom ah aku tunjuk kan kat korang apartment mahal aku uh..heee 


bilik nih banyak kenangan yang indah.sebab dua2 pintu masuk ke bilik dah berlubang..ini semua angkara kunci tertinggal kat dalam bilik..n jalan penyelesaian nya member ku telah menerajangnya pintu sampai berlobang daa..hebat kaki gajah uh..  tengok ah kat bawah tuh betapa kuat nye kaki dia menendang..minum susu dumex dia nih..aku pun tak kuat nak menerajang heee 


Haaa lorong nih palk banyak sejarah tersendiri..hoooo tak mo aku citer.takut,,kang malam nanti aku tak boleh nak tidu..menyeramkan..tetiba suara akan melaung di sudut2 tersembunyi..!!! rawwww


 Lepak dengan member sambil2 buat ketupat memang enjoy ah sambil bersantai menikmati pandangan bangunan yang baru siap..actually bangunan tuh untuk student pompan..cause bangunan tuh dapat menampung student pompan yang begitu ramai berbanding student lelaki..heeee 

 zup zap kereta, moto, lori sampah lalu lalang..kami skodeng dan usha2 kot ad yang hensem keh hahaha..gatai na..cocok mato kang baru tau hee lalalalalalalalala....

Post a Comment