Iklan sebentar

January 03, 2011

The new year.!!

Hari ini sudah masuk hari ke-3 dalam tahun baru 2011...masing2 ada azam baru, impian baru, awek/pakwe baru, kereta baru dan segala galanya mau baru...bagi aku tahun ni aku bertekad hendak mengumpul duit mau beli kereta...semangat berkobar-kobar untuk mendapatkan MY WISH tu dan aku ingin berubah jadi seorang yang baik dan tak nak kuang ajar kat orang yang lebih tua dari aku..heee...tapi aku semakin berasa gentar untuk menghadapi tahun yang seterusnya..semakin besar angka pada tahun, semakin hampir kita pada hari yang telah ALLAH janjikan..pehhhh(keinsafan di tahun baru)..tapi apa pun kita sebagai khalifah NYA di muka bumi ini mesti meneruskan juga segala suruhan dan jangan buat perkara yang dilarang..ingat dosa kita dah terlalu banyak dah..heee(asal dengan aku ni ha?plik ja)..semalam ketika aku pulang dari kampung ke klang.aku terbaca keratan akhbar yang bertajuk faizal yusof meninggal...bertambah gementar aku bila dapat tau ada orang meninggal..faizal yusof muda lagi...tapi ALLAH lebih menyayanginya...sedih..( kadang2 kite tak expect pun seseorang tu akan pergi buat selama-lamaya..event semalam kite lihat dia ceria gelak ketawa bersama kita, tapi kita akan terkejut bila keesok kan hari nya dia sudah kembali ke Rahmatullah..sayup hati..(; apa pun di tahun baru ni kita semua mesti cube buat yang terbaik ok..good luck for you all!!!
Post a Comment