Iklan sebentar

January 15, 2011

Need Ideas!!

 Haummmmm hai semua..ketika busy memyiapkan report LI..idea datang dengan mencurah-curah di malam hari bagai kan coklat tumpah di ladang gandum dan menjadi nestle corn flak...hiyaaakkk..tapi bila disiang hari idea terperangkap di dalam usus2 besar dan usus2 kecil yang dicengkap oleh tengkorak kepala..memang begitu berat ideas hendak keluar...pabila berlaku sebegitu, mulalah otak ku berasa lemas dan mengantuk...jadi aku akan mendengar lagu sekuat petir dan dentuman seperti di kuari...habis cair beberape ketul taik telinga nih...hooo memudahkan lagi kerja aku untuk mengorek cecair tu bawak keluar dari organ telinga aku ni..(ape yang aku mencarut nih..?) ahhhh ni lah jadinya bile idea yang bernas tak muncul2 lagi....ok..sape tak paham buat2 paham jelah yer..jage hati aku au..hahahahaha tak payah jage hati aku pun..hati aku memang dah di protect by my rips lalalalala...sekian wasalam


p/s : mood sewel


Post a Comment