Iklan sebentar

January 26, 2011

Last Memory at Pantai Bharu!!

Pada 21.1 2011 adalah tarikh last aku praktikal hari tu..sebelum pulang dari office tuh...aku pergi minta maaf dan bersalaman la dengan semua staff di situ..time tu aku bajet aku tak nangis punya...time aku nak minta maaf kat akak yang bernama WANI..terus air mate aku mengalir.haiiiiiisssss..sebab aku di peluk dan sapa pipi..adoiii aku dah la tak boleh kalo orang buat cam tu..nanti aku touching , then im crying heeeee...aku cover cube cover dan terus cover akhirnya berjaya aku menahan air mata dari terus bergelinang...sebab aku tak suka nangis...tu pasal ak suke tahan nangis,heeee cam laki ahhhh...lastly kami semua amik gambar bersama...dan aku seronok sebab dapat sijil tamat praktikal..kahkahkahkah bertambah lagi certificate aku..yoiiiiiiiiiiii..pape pun banyak benda baru yang aku belajar disitu..best la!!!berakhir lah hubungan antara aku dengan IT department Pantai bharu..kehkehkeh

.....
p/s : sesiapa yang akan berpraktikal juga buat yang terbaik orait..dapat kan 4pointer.hehehe
Post a Comment