Iklan sebentar

January 28, 2011

Last day at college!!

Hari ni hari Jumaat...hari terakhir aku di kolej nih...pabila report LI sudah settle boleh la aku pulang ke rumah dengan tenang pada hari ini..uihhhh baru aku perasan..minggu lepas hari terakhir kat tempat praktikal..hari ni kat kolej plak..akhir2 sume kena hari jumaat...heee.selepas nih bermula hidup aku sebagai seorang dewasa, orang awam, seorang yang memegang jawatan di tempat kerja(kalo kerja lerr) dan bukan lagi seorang student lagi...suatu hari mesti aku rindu nak belajar semula..ermmm..dari umur aku 7 tahun sampai la sekarang banyak dah ilmu yang aku belajar..thanks to my parents..hidup sebagai seorang pelajar dapat mengajar aku untuk hidup dengan lebih matang dan berdikari..thanks jugak to my friends..korang banyak bagi support kat aku time study sama2..walaupun aku nih tak sebaik korang, suke tinggi kan suare kat korang..tapi korang telah memahami perangai aku yang ngokngek nih...hahaha..u all memang sporting.i love u all..(baru hari ni aku sedar korang sume baik hahahahaha) kalo nak kate jahat tak nak la aku kate kat sini kan..lumrah manusia la..ada perangai buruk jugak..ape pun kite akan grade bulan 10 nih sama2 0k...lastly aku nak wish la kat kawan2 aku yang bace nih aku nak mintak maaf banyak2 salah silap aku selama aku berkenalan dengan ko yer..se brutal mane pun aku tapi dalam hati ku ada taman kahkahkhakhakhakah!!! k guy's good luck for u future...


Post a Comment