Iklan sebentar

January 19, 2011

I'm HERE!!

Hey guy's,,i welcome back here.to share story with u...hehe Ok  actually malam tadi aku join jadi player futsal..hahaha giler ahh dah la first time aku main...skill pun aku tara tau cam ne mau main...heee sampai je aku kat tempat tuh...aku terus main..sebelum tu aku terpaksa la aku buka spek mata ku yang murah ni hahaha..kang cari pasal je kalo patah kene hentaman bola...so permainan di mulai..aiiyooo aku terpaksa la menampakkan bola yang bergerak kesana sini, keatas kebawah....ah gilakk susah aku nak cam muke team aku..ntah kat sape2 aku terajang bola uh..hahaha lagi2 tak penah men..lagi la aku men sepak je..sepak ala2 zaquan gitu hahaaha..prasan...tengah syok2 men tibe2 aku rase kaki aku cam tekehel..adehh sakit sehhh..aku sorang je yang tau..haaaa pe lagi cover2 la kaki cam orang pro laalalalala ,cam ne tak tekehel ye..sebab sebelum start men tuh tak buat warm up...haa amik ko...sedapkan...memang sedap le..ok guy's aku tak boleh lame2 kat sini sebab ada perkara penting yang perlu aku laksanakan..heee daaaaa



Post a Comment