Iklan sebentar

January 10, 2011

AJL 25

Debaran AJL yang ke 25 telah pun terjawab siapa pemenang mengikut kategori yang dicalonkan...tapi apa2 hal hal aku mau tabit spring ah..persembahan dyorang memang gempak giler, tak mengantuk aku menonton heee.bam bom, stleng, zuub, treng pehh banyak sound effect yang menggimikkan..dan mencemaskan..hooo pening aku tengok time starting persembahan masing2..yela lampu nya kelip sana kelip sini..pastu gelap plak..haisss nasib baik aku tak pergi kat bukit jalil tuh..kalau tak mau mabuk ayam aku kat situ haha...ape2 pun aku nak puji ah kat yuna..pehh hebat la main piano..duduk relax while singing dah macam bersantai kat pulau je heee..memang santek.., persembahan hafiz pulak lagi gimik gler..aku ingatkan memang kena tempak betul2, dengan bunyi tembaknya yang real..dah la lame giler ah kecoh2 kat atas stage tuh, cemas aku tengok,,dengan penontonnya menjerit telolong ahhh gilakk ah..memang menjadi sioot acting diaorang...persembahan yang paling aku nanti2 kan  adalah BUNKFACE.hoooo memang best...cool jew dyorang men gitar.lagi2 sam nampak hensem ahhh teruja aku melihat dia malam tadi..muuuaaaahhahahahaha i like.so sape yang tak minat BUNKFACE jangan kutuk dia kat sini yer,,,nanti aku marah heehehehe (kidding yo)!!!

Akhir sekali tahniah la kepada FAIZAL TAHIR, ANA RAFFALE, HAFIZ, MEET UNCLE HUSSEIN kerana anda menang untuk selanjutnya klik [sini] ,,kepada BUNKFACE performance korang  memang yang terbaik..yehhh

Post a Comment