Iklan sebentar

December 13, 2010

Power by grandma


video
Hai semua kembali bertemu kita pada hari isnin yang panas tanpa angin air-cond yang kurang terasa disini..aku nak tunjukkan satu video ni pasal nenek yang kene rompak then,,,haaa aku tak mo citer korang layan la..tapi tak tau la kalo ada antara korang yang dah tengok kan..seronok plak aku tengok style nenek tu blasah perompak tu ada gaya sehh..gegege padan muka!!..selamat menonton..bawak pop-corn skali nak tengok short video ni..hakhakhak
Post a Comment