Iklan sebentar

December 15, 2010

Miss to study back



Tibe2 pagi ni aku teringat kenangan yang macam2..time study..rindu sesangat ahh hati ni nak jumpa dengan member2..tapi yang buat perangai cam taik tu tak mo aku jumpe..hakhakhakhak..ntah hidup ke mati dia skang ni aku pun tara tau le..walaupun time belajar tu memang terasa malas ya amat nak pergi kelas,,selalu masuk kelas lambat..pehh slamber betul..ada satu kelas ni..lecturer tu terus kunci pintu..so yang datang lambat duduk luar la..hahahaha padan muke...yang paling cepat kiteorang pergi adalah mase tok makan..fuhhh copat yo..ada satu kenangan yang tak boleh aku lupe hehe,,time tu aku nak kluar dari lif, then tibe2 ada ustazah dah tercegat kt depan pintu lif tu.then dia kate cam ni."anti stokin mane?" vrooommm cepat2 aku cabut lari..kahkahkah.garang giler muke die..macam nenek tom & jerry..pape pun belajar memang best..lagi2 final memang best..sebab nak masuk dewan pun main2 saman kalo tak pakai stokin,tudung pendek,rambut panjang..heeee

 Balik dari klas naik kereta,,sumbat je yang ada macam sardin kahkahkah


Keadaan bilik time last2 final mau balik rumah..serabut cam bilik penagih.lalalala


 Lecturer yang paling garang..kena pandai main dengan mood dia kalo tak habis kena ngapp
.Bosan asyik on9 jew.gaduh ala red bull hakhakhak.gilakk tara kerja
Post a Comment