Iklan sebentar

December 20, 2010

Lens hilang tanpa dikesan!!




Lens owhh lens..dapat pakai memang best sebab mate nampak santekk.nak2 warne yang menyerlah pehh jatuh hati sape yang tengok kahkahkahkah tak pun kalo ada yang jealous , diaorang just tegur cam ni "wooo mate kucing la, mate avatar la" hahaha apo2 yola asal kan aku nampak ape yang korang nampak..tak syok la kalo tengok kabur2 kan..nak2 ada show yang best,,terlepas aku nak join tengok...tapi aku dah tak boleh nak bergaye lagi dengan LENS tu sebab dah hilang sebelah...giler mushkil la macam mane boleh hilang,,aku tak pernah usik pun 3 minggu lepas..tengok2 time aku kemaskan beg aku,,dah hilang..nak giler aku pikir cam ne boleh hilang..cehhh sayang wooo, adehhh.so skang kene pakai spek je la..aisehhh tak leh nak show mate yang santekk macam avatar dah..baru plan nak pakai time konvo tahun depan..ermmm...tak kesampaian angan2 aku...ahhh mau beli baru la..sape mau beli gak..jom beli same dengan aku..nanti aku belanje..kahkahkahkah (bertuah sangat aku nak belanje orang,,kalo makan boleh la.lalalallalalala)
Post a Comment