Iklan sebentar

December 31, 2010

Kucing owh Kucing

Salam cuti MALAYSIA pada jumaat ni..hanya aku ja tak cuti..duduk ja la di opis yang best sangat ni(bengang!!) mane aci cam nie..PM dah bagi cuti company ni tak cuti!! arggg tension woooo aduhh..sape ada nombor PM..bagi kat aku.aku nak call PM suh tepon bos aku kat sini,,tanya kenapa tak bagi cuti dekat staff nya..woooo walaupun aku student praktikal aku tetap mau cuti..bukan selalu PM bagi cuti cam nie..haaaa ayyoo..Tak apa la aku tara kesah la..tapi pagi ni aku ada satu videa nk share kat korang sume..iaitu pasal kucing adik aku..sebelum tu aku mau tanya la kat korang..ada ke kucing kene sawan?...kesian aku tengok kucing adik aku tu meronta ronta kesakitan...tak nak bebel panjang..korang tengok lah kat bawah nie..daaaa




Post a Comment